söndag 4 december 2011

Hemma hos - kök


Hej igen!

Det har efterfrågats foton på vår nya lya och foton togs sent omsider...i juli. Sen kom lite datorstrul och lite Äppelskrutt-strul emellan, men här kommer de undan för undan.

Vi börjar med köket och ni får ha överseende med att bildkvalitén inte är den bästa i alla lägen då det är oredigerade foton tagna med mobilen. Datorstrulet innebar bland annat att jag inte fått över fotona från mobilen till min lite större dator med bildredigeringsprogram och maken har fullt upp med projekt så jag vill inte gärna lägga ytterligare en uppgift på honom. Så, varsågod, den oredigerade verkligheten från en sommar som flytt.


Vimplarna är extrautrustning som inte tillhör kökets vardag, men fotona togs dagen efter vår inflyttnings-/makens födelsedagsfest och pyntet fick hänga kvar några dagar.

En annan vinkel...


...å ytterligare en.


Gasspis, mikrovågsugn med inbyggd köksfläkt, diskmaskin, dubbelugn (elektriska, yay!) och en gigantisk side-by-side kyl/frys som inuti är betydligt mindre än vad man kunde tro. Å så skåp, på skåp på skåp. Plus köksön som även den har förvaring, men tyvärr inga hyllor i skåpsdelen, vi väntar på såna från vår hyresvärd, men det lutar åt att vi fixar det själva i januari eller så.

Fotona togs som sagt efter vår inflyttningsfest och häröver är det ganska vanligt med sk favors dvs en liten gåva för gästerna att ta hem. Lite som godispåsen på barnkalasen hemma. Jag tog fasta på det och skickade med gästerna stora chocolate chip cookies hem efter partajet, i cd-fodral. :)


Kakorna fick först paketeras i en liten cellofanpåse för smöriga kakor och pappersfodral betyder annars fettfläckar som inte är så trevliga att titta på. Det funkar såklart lika bra att slå in kakorna i t ex bakplåtspapper först innan de läggs i fodralen.

Då var bollen i rullning, får se vilket rum som står på tur.

Glad andra advent på er alla!

2 kommentarer:

Emelie sa...

Snygga presentkakor!!!

Erika sa...

Emelie: Tack! De var helt okej goda också. :)