måndag 7 mars 2011

Äntligen!


...som Gert Fylking skulle sagt om det här inlägget hade handlat om nobelpristagaren i litteratur, men nu handlar det istället om vårt fina hus i Sverige som blivit sålt! Det lades ut på Hemnet första gången i slutet av november och sedan dess har vi väntat, haft lite ångest, väntat lite till och sett intressenter efter intressenter till slut välja ett annat spår. I Universums oändliga visdom (lite DiLeva-varning där kanske? ;) ) var det säkert så att huset väntade på ett visst par som var och klappade lite försiktigt på det i mitten av februari och så lite mer i slutet av månaden och som samma dag satte pennan till pappret och skrev under på att de ville köpa vårt fina hus. Kontrakten är skrivna, besiktning utförd och handpenningsöverföring avklarad, nu är det alltså så klart det kan bli innan tillträde skett och vi kan andas en smula lättare.

Vi köpte huset alldeles sprillans nytt hösten 2007 och sedan dess har mycket hänt. Grunden till en trädgård har anlagts och ett trädäck byggts, många korvar har grillats på takterassen och markisen har åkt ut och in otaliga gånger för att skydda mot solen och vi, ja vi flyttade lite hastigt och lustigt till USA. Så kan det gå på bara några få år. Köparna kommer alldeles säkert trivas i det fina huset, bygga vidare på trädgården och grilla många korvar på takterassen allt medan markisen åker ut och in och skyddar mot solen.

Ibland är det fint när önskningar slår in...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Förstår att det känns skönt!

Anonym sa...

BTW har du sett denna blogg? http://www.johannastartor.blogspot.com/
Tänkte på dina tårtor när jag såg hennes ;-)

Erika sa...

brysselkakan: Tack, ja det känns verkligen skönt. :)

Den bloggen har jag också hittat, via Underbara Clara. Tack för tanken, en dag kanske jag kan närma mig hennes modelleringsnivå, men än har jag en bit kvar. :)