tisdag 15 februari 2011

Vad jag vill...


...är att någon vänlig själ ska köpa vårt fina hus till en rimlig mängd slantar som gör att man fortfarande kan sova lugnt på nätterna. Det är vad jag vill. Kan någon hjälpa till med det? Det vore fint...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för jag ska köpa hus just nu men jag blir ju lite nyfiken på det ni säljer! Vi byggde oxå ett hus i nyfunkisstil 2004 som vi sålde 2009 när vi flyttade till Bryssel.

Erika sa...

brysselkakan: Ja det var ju synd att du inte var i köpartagen just nu, hade kunnat bli fin-fint det. :) Så vad säljer vi...160 kvm parhus, byggt 2007, nyfunkisstil på 2½ trevliga plan med trädäck i markplan och takterass på tredje våning (med liten havsutsikt och schysst vy över Turning Torso minsann). Trädgård med stenlagda gångar och gräsmatta, garage med schysst förvaring. Lite utemöbler, två fina grillar och en hängmatta åker med på köpet. Hojta om jag ska maila Hemnet-länken. :)