tisdag 8 mars 2011

Möt familjens senaste tillskott


Den senaste tiden har det hänt lite saker som ni fått följa här i bloggen. Jag har tagit amerikanskt körkort och vi har äntligen sålt vårt hus vilket öppnade möjligheterna för nästa steg - bil nr 2. En alldeles egen en till mig, fast maken får låna den såklart. ;) Vår andra bil, en Ford Mustang cab, har ju maken till jobbet och jag har tagit mig runt till fots och eftersom vi bor väldigt bra till har det funkat super. Nu efter 10, snart 11, månader och med ett avklarat körkort, kände jag mig dock mogen för att låta fötterna vila i något lagom stort, lagom lättkört, med lagom (eller kanske ännu hellre rejält) bagageutrymme. Vi var och kikade på ett par modeller redan i december, och bestämde väl oss också redan då, men inväntade husförsäljningen och i förra veckan hämtades vår nya skönhet hem, en 2011 Toyota Highlander!

Ett styck SUV i färgen Shoreline Blue Pearl (typ gråblå) med ljusgrå läderklädsel och massa såna där hästkrafter och sånt under huven. Automat förstås, som vanligt här över, och en bagagelucka som går att både öppna och stänga; inte bara låsa upp alltså, med knapp/fjärrkontroll. Ingen nyckel till tändningen utan här räcker det att den är i närheten vilket innebär att den kan stanna säkert i handväskan, och startar/stänger av bilen gör man med en knapp. Very high-tech. :) Å ja just det ja...det finns en tredje sätesrad också som fiffigt fälls upp från bagagets golv och 7 personer kan därmed brumma runt i vårt nya vrålåk.

Om familjen sedan skulle utökas någon gång i framtiden så känns det naturligtvis extra bra att Highlandern räknas som en cool bil, eller som reklamen säger: "Just because you're a parent, doesn't meen you have to be lame". ;)Inga kommentarer: