tisdag 9 april 2013

Middagstips - Baked Italian Chicken


Förutom äppelpajen åt vi riktig mat idag också. En rätt jag sprang på bland alla miljarder tips på Pinterest, Baked Italian Chicken. Det är en enkel rätt med mycket smak, kycklingfilé med ett gäng grönsaker å en hög ost som bakas i ugn å serveras med pasta. Väldigt gott var det iaf å nu har jag såväl lunch för imorgon i kylen som två portioner kyckling i frysen.

Rätten kan vara lite klurigare att återskapa i Sverige då receptet använder sig av en färdig grönsaksblandning, men något liknande går säkert att få till. Tomaterna ersätts nog enklast med hela på burk som hackas ner till lite mindre bitar. Grönsaksblandningen (som här köps i frysdisken) innehåller broccoli, morötter, röd och gul paprika och en kryddblandning med bl a olivolja, vitlökspulver och rismjöl enligt innehållsförteckningen.

Baked Italian Chicken Breasts Recipe - Tablespoon

Smaklig spis!

Inga kommentarer: