tisdag 9 april 2013

3 år


Idag är det tre år sedan jag jobbade min sista dag innan tjänstledigheten (som senare blev en uppsägning från arbetsgivarens sida) å flytten. Jag bjöd på banankaka med cream cheese frosting, morotskaka med samma sorts frosting å så espresso double chocolate chunk cookies. Kramade kollegorna hej då å drog hem för att packa, packa, packa medan maken jobbade ytterligare ett par dagar.

Jag kan ärligt säga att jag inte saknat att jobba...inte för en sekund. Visst saknar jag kollegorna ibland och att ha en egen disponibel inkomst...men själva jobbet? Nää...

Hur det lyckats gå tre år vet jag dock inte...vart tog de vägen egentligen?

Ikväll firar vi med äppelpaj iaf å nästa vecka är det treårsjubileum för själva flytten. Hej vad det går! :)

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Ja, kollegorna skulle jag sakna... att ingå i ett sammanhang. Det blir på ett annat sätt när barnen är större. Men visst skulle jag vara ekonomiskt oberoende skulle jag säkert kunna få dagarna att gå utan jobb hihi. Jag tror jag skulle läsa lite mer.. springa lite mer...

Erika sa...

Librarybeth: Jag tror att det är lite olika från person till person, en del börjar klättra på väggarna av att gå hemma å en del funkar det fint för. Men det är en omställning oavsett helt klart.