måndag 8 april 2013

Hela planket stormar


Det stormade som sagt igår...ganska så rejält också. Det ven i träden och något som troligen var en soptunna (dock ingen av våra) som välte på gatan (här gäller hämtning måndag morgon) skramlade till utanför innan jag kom i säng.

Imorse sken solen, vårt asiatiska äppelpäppelträd som varit vitt av blommor hade knappt ett blomblad kvar och såväl krukor som möbler verkade ha hållt sig på plats. Detsamma kan vi dock inte säga om det plank som omgärdar tomten...

En del av planket i ena hörnet av trädgården har varit lite rangligt och gårdagens storm blev den sista nådastöten. Nu ligger 2-3 sektioner fint på grannens gräsmatta och solar sig och jag väntar på att vår hyresvärd ska komma och kika.

Eftersom nattsömnen varit mer än störd på sistone har hemmet kaosat ihop sig mer än vanligt så dagen har ägnats åt lite panikstädning (eller snarare undanplockning) då vi fortfarande flyttar runt saker som tidigare bott i gästrummet. När personen man hyr av ska komma förbi vill man ju dock gärna att det ska se hjälpligt okej ut...å det gör det nu...med betoning på hjälpligt.

Efter besöket är det jag och magen som vilar lite i hopp om att återfå något av den svunna energin. *puh*

Inga kommentarer: