måndag 8 april 2013

Gnällig nattuggla


Här sitter jag i soffan mitt i natten å får inte sova för min hyresgäst. Gamla avsnitt av Dharma & Greg håller mig sällskap efter en mindre olycka när jag råkade spilla ut ett halvt glas med vatten i soffan...det mesta hamnade på mig och en fleecefilt och bara några droppar på dynorna, men likväl störigt.

Hyresgästen ja... Han har bestämt sig för att ha värsta partajet trots att det är söndag kväll (eller måndag morgon?!) och som vanligt är höger sida mest poppis. Jag tror dock han startat nåt nytt träningsprogram för snablans så stark han blivit bara de senaste dagarna...en del av sparkarna gör rejält ont vilket är en ny upplevelse. Uppenbarligen är han inte helt nöjd med utrymmet utan försöker utöka... Det blir dock till att gilla läget, för oss båda, i 6-7 veckor till...kalendern säger 33+0 idag (måndag).

Nu sitter jag alltså här, sippar på mitt nyfyllda vattenglas och hoppas bebisen ska komma till ro så jag kan göra detsamma medan jag lyssnar på vinden å regnet utanför...å Dharma & Greg förstås. *gäsp*

Hoppas ni fått/får mer sömn än mig. :)

3 kommentarer:

Garderobenmin sa...

Sover väl som du gissar jag....härifrån kommer en stor dos sympati!

Anonym sa...

Här sov vi inte så bra heller.... Axel hostade så han vaknade och då var han jätteledsen och sen kliade eksemen och sen hostade han mer, och kliade osv... Ja, du fattar. Efter lite Panodil, Bisolvon och klådstillande somnade han äntligen om.
Idag har han haft lite feber så blev VAB för mig, imorgon oxå för den delen. F är iväg på kurs. Tajming! ;)
Kram!
/Johanna

Erika sa...

liten: Det är störigt helt klart å lite jobbigt, men snart är er bebis här. :)

Johanna: Jag hoppas era sjukdagar ger med sig snart. Ni har definitivt fått er beskärda del. :( *kram*