söndag 7 april 2013

Ode till yogabyxan


I takt med att magen växer blir allt som sitter åt mer och mer obekvämt. Även om mjukismudden på mammabyxorna är skön och ger lite stöd finns det ändå en kant där mudden går över i byxa som ibland (speciellt om man är trött å extra gnällig) känns lite hård. Enter yogabyxan.

Jag köpte mig ett par i början av andra trimestern, lite senare flyttade ytterligare ett par in. Nu lever jag i dem så snart längtan efter mjuka kläder blir för stor. De kommer mest troligt stretcha sig nog för att passa slutspurtsmagen å lär definitivt bli välanvända efter förlossningen. Å i casual California kan man utan problem komma undan med att bära dem publikt också. Hittills har jag bara gjort det en gång, men risken är stor att det blir en andra gång idag då jag känner mig allmänt seg å ska ut en sväng för ett par ärenden.

Söndag igen. Veckorna går fort nu och nästa helg är det dags för föräldrautbildning. Efter den kanske vi blivit lite klokare vad det gäller den där förlossningen som ryktet säger att vi måste igenom för att få snusa bebis. Nåja...det ska nog gå det med. :)

Inga kommentarer: