tisdag 12 februari 2013

Tyst, men lugnt...


Tystnaden här på bloggen återspeglar min verklighet rätt bra just nu. Det händer inte så mycket helt enkelt.

Jag filar på önskelistan till baby shower'n, googlar recensioner på barnvagnar och bilbarnstolar, äter cashewnötter och ser magen växa. Den gör det rätt mycket just nu, växer alltså. Vikten har jag inte så noga koll på, men sisådär 7-8 kg kanske...v 25+1 idag och tiden kvar till utsläpp minskar stadigt.

Vi har bokat förlossningsförberedande kurs till april å hoppas ha barnkammaren i det närmaste klar runt påsk. Första bebissaken är inköpt, en mjukis-labradoodel (hundras, korsning mellan labrador och pudel), då lillkillens arbetsnamn varit just labradoodeln efter en småtöntig bilreklam som maken å jag hakade upp oss på. Jakten på ett "riktigt" namn går förstås också vidare.

Denna vecka stundar glukosbelastning (obligatorisk här) och jag bävar inför detta, men det är bara att ta sig i kragen, halsa den knallorangea drycken å hoppas på det bästa.

Hmm...bakat Nutella-brownies har jag också hunnit med å vilat, vilat, vilat...å sett klart på Dr Quinn - inklusive de två långfilmerna! Den första var inte mycket att ha, men den andra rätt trevlig som tidsfördriv.

Ja, ni hör ju...spänningen är på topp. :)

Hojta om det är nåt ni vill att jag ska blogga om...kanske lättar det upp skrivkrampen något...

Tjingeling på er!

Inga kommentarer: