onsdag 13 februari 2013

Plötsligt händer det...


...ja att det händer saker sådär i största allmänhet alltså. T ex att jag lyckas spotta ur mig ett inlägg redan dagen efter det förra, inte illa.

Så...vad har hänt då? Jo, jag (eller ja, vi) har spenderat dryga 850 dollares redan innan frukosten blivit uppäten och innan vi ens lämnat huset. Oh, the wonders of Internet! :)

Vad har vi då shoppat loss på? En sån här skönhet...


UPPAbaby Vista 2012 i färgen Cole
Bild lånad från http://www.uppababy.com

...å en sån här...


Chicco KeyFit 30 i färgen Equinox
Bild lånad från http://www.amazon.com

...å så lite smått å gott som en adapter för att kunna fästa bilbarnstolen på vagnchassit = instant transportsystem för liten bebis för att slippa flytta honom från stolen till vagnen (och förmodligen väcka stackaren) så fort man ska in i en affär eller på ett kortare ärende. Inte gjort för vanliga promenader alltså, även om det såklart går att använda till det med, men vid längre utflykter tycker jag nog liggdelen är bättre för en liten rygg. Å ja, en mugghållare slank med oxå...

Eftersom färgen är utgående, dvs den finns inte med i 2013 års sortiment, även om alla funktioner i övrigt är precis desamma, så kan man få lite bättre  pris om man har tur och det hade vi. $100 rabatt på vagnen och 15% rabatt på bilbarnstolen plus momsfritt och fri frakt på hela beställningen = ganska så glad Äppelskrutt. :)   Prylarna skeppas från butiken Albee Baby i New York (fast bilderna är som ni ser lånade på lite andra ställen) så det lär ta någon vecka innan de är här, men jämfört med skräckhistorierna man hört hemifrån om 4-6 månaders leveranstid så känns en vecka helt okej. Planen är ju ändå att buffandet ska hålla sig kvar i magen till slutet av maj innan han får komma ut till oss och dit är det fortfarande ganska så långt. :)

Inga kommentarer: