tisdag 8 januari 2013

Fastnade lite...


Oj, tiden bara försvann. Anledningen stavas Pinterest! Jag har hållt ut in i det sista för jag visste att det här skulle hända, men till slut blev det ohållbart att hålla koll på länkarna bland browserns bokmärken och Pinterest blev lösningen. En ganska farlig sådan... Kombinerad med order om att vila mycket och att mina "nesting"-hormoner slagit till blev resultatet en himla massa pinnande de senaste dagarna.

Den där nästan tvingande känslan att boa och fixa är sjukt stark kan jag meddela...jag visste att det är en fas i graviditeten som många går igenom, men jag väntade mig den inte riktigt så snart. Kanske är det vårsolen och att julsakerna börjar bli bortplockade som gör det. Nåja, vi får hoppas att känslan håller i sig tills projekten är klara. :)

Inga kommentarer: