måndag 5 december 2011

Hemma hos - matplats


Då fortsätter vi vår resa genom huset och förflyttar oss till matplatsen som ligger i anslutning till köket. Olika golvtyper skiljer dem åt, ljusa klinkers i köket och bambuparkett vid matplatsen. Suddiga mobilbilder, men ni förstår nog konceptet. :)Möblerna, allt utom stolarna, är från IKEAs serie Bjursta i ek. Stolarna är från samma ställe, men lystrar till namnet Roger, även de i ek fast den typen har numera utgått ur sortimentet.

Den vita dörren på den andra bilden leder ut till garaget som praktiskt nog sitter ihop med huset. Garaget används dock mest för förvaring (det är himla smalt) och så har vi tvättmaskin och torktumlare där. Inte helt ovanligt i Kalifornien.

Nästa gång kikar vi närmare på vardagsrummet tror jag...

6 kommentarer:

Librarybeth sa...

Nu har jag läst ifatt!! Vad roligt att få kika in hos dig!! Hur kommer det sig att ni hamnat där? Hm, kanske finns att läsa här på bloggen men jag har missat det?! Är det permanent eller?

Erika sa...

Librarybeth: Maken fick ett erbjudande om förflyttning till företagets kontor här i norra Kalifornien och vi bestämde oss för att ta det. :) Det var tänkt för 18 månader, men nu jobbar vi lite löst på en 5 årsplan, ingenting är spikat helt enkelt. Här är många svenskar i området så vi ska nog komma ihåg språket och allt. ;)

Johanna sa...

Tittade in idag och tänkte att nu är det nog uppdaterat med vardagsrum! Men icke - jag vill ju se nu! ;)
Matsalen såg för övrigt fin ut, era Arlöv-möbler sitter ju som en smäck! ;)
Kram kram!

Livet runt 30...5 sa...

Åh, vad spännande med lite interiör från det stora landet i väst!

Librarybeth sa...

Aha!!! Spännande!!!!

Erika sa...

Johanna: Det kommer, det kommer...

Livet runt 30...5: Mest svensk interiör dock, IKEA rular. ;)

Librarybeth: Jodå,ibland så. :)