tisdag 4 oktober 2011

Konstiga drömmar? Vem? Jag?!


Uj uj...här bara sprutar jag ur mig inlägg...undrar om det har med den halvkassa nattsömnen att göra?

Nåväl... Under den där halvkassa nattsömnen lyckades jag drömma lite på morgonkvisten. Jag brukar överlag drömma ganska så flitigt, ganska så konstigt (enligt maken iaf) och minnas en hel del av galenskaperna. I allafall direkt när jag vaknar. Då behöver jag prata lite om drömmen, eller fundera lite på den, om några detaljer ska dröja sig kvar. Annars är de puts väck innan jag ens kommit till frukostbordet.

I natt drömde jag att jag börjat jobba igen. I Sverige. Jag hade precis börjat på företaget och fått mitt kontor, litet och ganska så kalt. I drömmen jobbade jag med marknadsföring och skulle sno ihop en kampanj där ett amerikanskt barnklädesmärke (lite osäkert vilket såhär i efterhand) skulle lanseras hos KappAhl. I drömmen stavades förresten KappAhl "Femina". Mycket logiskt?! Det skrevs idéer på randigt papper, min chef (antar jag) var med och spånade.

Sen började jag möblera om i rummet för att i sann Feng Shui-anda ställa skrivbordet i kraftposition och sen på något sätt få ordning på alla sladdar som obevekligen dyker upp när man kombinerar dator + andra tekniska prylar + skrivbord. Jag hade en jättefiffig idé om att fästa en kabelkanal under skrivbordet, en sån där som ibland finns på golv på kontor som är lite halvmåneformad och i gummi, oftast grå, som man trär i kablarna genom liksom ovanifrån. Den här var dock vit. Å skulle hänga upp och ner då det ju var under skrivbordet. Men se, det gick inte vaktmästaren med på för av någon outgrundlig anledning var just den sladdhärveidén förbjuden. Jag blev lite småputt, funderade på vad jag skulle hänga upp för något på väggarna (man fick heller inte göra hål i väggarna så mer kreativitet krävdes) och ja...sen vaknade jag.

Frågor på det? :)

Inga kommentarer: