tisdag 5 juli 2011

4th of July å så en kaka då


Idag är det den 5 juli vilket innebär att det igår var den 4:e. USA's nationaldag och sommarens mesta partydag. Ja, eller helg...det verkar ha röjts rätt bra lite överallt både lördag, söndag och måndag.

Vi spenderade måndagskvällen hos svenska vänner i kvarteret brevid och åt god mat, tittade på fyrverkerierna (som är förbjudna i Kalifornien, men det verkar alla ha glömt) och så kakan på bilden som jag fixade ihop tidigare på dan. Chocolate chocolate chip med cream cheese frosting å så hallon och blåbär. Är det 4:e juli så är det. :)

Lite tidigare på måndagen blev så även spabadet färdiginkopplat och slipat och återfyllt så nu kan vi bada under bar himmel. Medan jag fixade klart kakan passade maken på att ta sig ett dopp, allt till grannarnas dj som dagen till ära riggat upp väldiga högtalare och hade discodunk för hela kvarteret. Trevligt! :)

Idag fortsätter mitt inte fullt så trevliga sortera-in-viktiga-papper-i-pärmar. Tråkigt värre, men sånt som måste göras.

Hej så länge!

2 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Vilken fantastisk tårta! Varför öppnar du inte konditori eller kakcatering?!

Erika sa...

Livet runt 30...5: Tack. :) Jag håller mig nog till att baka till vänner och bekanta, att öppna eget känns rätt bökigt och att ha kakcatering hemifrån är inte tillåtet i Kalifornien pga att man måste arbeta i ett godkänt restaurangkök. Å sen trivs jag ju rätt bra med att inte jobba...