torsdag 15 september 2011

Missed me much?


Hej hej hallå bloggläsare!

*tyst*

Hallååååå... *eko*

Nåja...ni dyker väl upp igen. :) Bloggen fick visst sig ett sommarlov, men nu är jag tillbaka så får vi se om jag har nåt kul att skriva om.

Vad har jag gjort i sommar då? Tagit det lugnt, träffat vänner, hjälpt vänner flytta och sedan hälsat på samma vänner i San Diego. Vi körde ner och hem, med lite semesterlunk på vägen. 12,5 h ner längs kusten med ett trevlig matstopp i Los Olivos för lite middag på Petros. Åt en fantastisk Moussaka och delade en jordgubbs-/grädd-/vaniljglass-/filodegsbakelse med maken. Vi rullade ut därifrån kan jag lova och då var det ändå första gången vi lyckats ta oss till efterrätten, förra gången var vi så mätta efter maten av det var precis fullt.

Vi fastnade i bilkö pga vägarbete utanför Santa Barbara och på ett sätt var det väl nästan tur för när vi väl kom fram till hotellet i San Diego hade strömmen precis kommit tillbaka efter den massiva blackout som drabbade södra Kalifornien och delar av Mexiko, Arizona och Nevada. Hotellet var fint och låg bra till, med klubbpoäng kostade det dessutom gratis vilket alltid är trevligt. Det blev lite sightseeing och mycket vän-seeing under några dagar och sen bar det norröver igen under si så där 10 h med en vända inom Los Angeles. Vi kikade lite på husen i Beverly Hills, körde på Rodeo Drive och åt glass i West Hollywood. Å ja, tittade på Hollywood-skylten såklart, men där vi kikade ifrån fick man inte fota, men ni vet ju alla hur den ser ut.

Å så har jag träffat en del av min svenska fanclub! :)

Ja, annars har vi nog inte gjort något speciellt faktiskt....mest bara varit och det är inte fy skam det heller. :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Nu tar vi nya tag inför hösten antar jag!

Erika sa...

brysselkakan: Tackar! Japp, nya tag får det bli så får vi se vad hösten 2011 har i beredskap för oss. :)

Fröken Frodig sa...

Jag undrade var du hade tagit vägen, gott att se att du är tillbaka :)

Erika sa...

Fröken Frodig: Ja, här är jag. :)