lördag 18 juni 2011

Jetlag å glassmakeri


Jag är här! Kom fram i söndags kväll, har klarat av jetlag'en, upptäckt Downton Abbey (fantastisk brittisk tv-serie, mer om den vid ett senare tillfälle) och nu gör vi glass i makens födelsedagspresent - en glassmaskin med inbyggd kompressor. Peanutbutter cup (makens val) står i frysen och jordgubb med bitar av vit choklad kör i maskinen. Svårt att gissa kvällens efterrätt va? :)

Jag ska försöka samla ihop mig till ett vettigt inlägg de närmaste dagarna, ha det bra så länge!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Åh, den serien såg jag oxå! Blev lite besviken på slutet bara, men antar du inte kommit dit än. ;)
Men gillar ju som bekant dom där brittiska dramaserierna som utspelar sig för ett antal år sedan. "A friend in need, is a friend indeed" lixom. ;)
Kram på dig! Och tack igen för Axels fina kläder. :)

Erika sa...

Johanna: Som vi ju redan pratat om så behöver vi bara stå ut några månader till. Inspelningen av säsong nr 2 påbörjades i mars och i höst ska den sändas i brittisk (och mest troligt svensk) tv. Jag längtar! :)

Tror nog det faktiskt är en av de bättre serierna sedan Pride & Prejudice och den har vi ju nästan sett sönder så det var nog på tiden. ;)

Vassego och kram tbx! Hoppas Kitchen Aid-premiären gick bra.

Johanna sa...

Kitchen Aid-premiären gick bra och nu ligger tre tårtor i frysen. :) Har även vispat grädde till jordgubbarna här igår och tjosanhejsan vad det gick. :)

Förresten, Axels kläder sitter för övrigt finfint, har haft t-shirt och shorts, finfint var det. :)

Och du, såg sista delen på en BBC-serie igår på fyran, Herrskap och tjänstefolk heter den på svenska. Har bara sett något avsnitt innan, men var iaf bra dom avsnitten jag såg. :) Om du skulle vara rastlös en dag dvs... ;)

Kram!

Erika sa...

Johanna: Upstairs Downstairs heter serien på utrikiska, men den nya (som du såg) har jag inte sett. Bara delar av den gamla som gått som eftermiddagstv i Sverige nån gång de senaste åren (tror serien är från 80-talet eller nåt sånt). Netflix har inte dem som streaming, men jag skulle kanske beställa hem dvd'n och kika lite (sån där låna-dvd-och-skicka-tillbaka-typ-Love Film).

Å va bra att kläderna passade och att KitchenAiden var till belåtenhet! :) Kram tbx!