tisdag 7 juni 2011

Redan tisdag?!


Dagarna går i rasande fart och det är redan tisdag. Än så länge jäser jag lite på hotellrummet efter en bastant frukost som förhoppningsvis håller mig mätt en liten stund.

Vi kom fram ganska så sent i natt och både jag och maken var hyfsat sega när klockan ringde, men nu är han på jobbet och jag ska göra mig redo för att dra ut en sväng på stan. Jag tänker mig lite Norrgavel, lite Village (i jakt på det där fatet) och Designtorget. Å Moderna Museets shop förstås. Vädret bjuder på molnigt värmeklibb så en glass kanske slinker ner vad dagen lider och kl 17 ska jag vara på plats hos min finfina hudterapeut och få lite bannor för min kaputta hy å sen få mig en skön (och bitvis plågsam) ansiktsbehandling. Ikväll väntar besök hos vänner vi inte sett på länge och förhoppningsvis ett något tidigare sänggående än igår.

Ute skrålar studenterna fastän klockan fortfarande är förmiddag, det tutas från bilar och visslas i pipor. Kanske är tur att vi flytt Malmö till helgen när det riktiga skolavslutnings-sista-helgen-innan-sommarjobbet-kaoset tar vid, det räckte så bra med att sopbilen tömde glascontainrar (eller nåt motsvarande) utanför vårt hotellfönster tidigt i morse...

Den där glassen förresten, det kommer ju nya varianter varje sommar, har ni någon ny favorit att rekommendera? :)

2 kommentarer:

Johanna sa...

Vilken skön dag du har framför dig, här pustar jag ut framför datorn lite medans grabbarna sover. Borde ta diskberget men men... det lär nog vara kvar senare oxå. ;)
Angående glasstips så kanske du kan ge mig några, har inte ätit en endaste glass än, eller jo förresten, köpte en sandwich när jag gick på stan sist, men antar att du vet hur den smakar. ;)
Kram och ses till helgen! När dyker ni upp förresten?

Erika sa...

Johanna: Skön, men vansinnigt varm! Smälter alldeles bort i den här klibbvärmen. Det är dåligt med glasstips även här, jag gjorde ett mycket våghalsigt val på Pressbyrån lite tidigare - en 88:a! God var den i varje fall. Ang. lördag...runt 11? Funkar det? Slår dig en signal imorgon så kan vi bestämma närmare. Kram tbx!