måndag 2 maj 2011

Deklarerad och klar


Sådär, nu har jag traditionsenligt deklarerat i sista stund. Tur att det bara var att kolla igenom, godkänna och skicka in...som vanligt. Nästa år blir det andra bullar, då ska husförsäljningen deklareras, det verkar så himla krångligt att jag väljer att överhuvudtaget inte tänka på det nu. Det får bli nästa år, fast kanske liiiite tidigare än några timmar innan deadline. :)

Nu ska jag läsa lite mer i sista boken om Grottbjörnens folk. Det är spännande nu och efter att ha väntat på historiens upplösning i ett antal år vill man ju veta hur det går.

Hoppas ni får en finfin vecka. Själv ska jag börja morgondagen med att jaga läkare och försäkringsbolag efter en felfakturering, tror nog det ska kunna lösa sig dock.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Satt själv med våra deklarationer igår. Och sonens... han har företag och jag sköter bokföringen, kan säga att det är inte helt lätt att deklarera företag...

Ewa sa...

Har näst sista boken i bokhyllan. Har stått där i flera, flera år. Läser man den är det ju över liksom... Men nu när sista delen kommit kanske jag kan läsa näst sista? ;) *knäpp*

Erika sa...

brysselkakan: Nej det kan jag tänka mig, men även på deklarationsfronten går det framåt och numera kan man ju lämna in i allafall en del av företagsblanketterna via nätet. Ser inte fram emot nästa års deklaration med husförsäljningen.

Ewa: Ha ha, ja läs du den näst sista så får vi se hur lång tid det tar innan du kastar dig över den sista också. Den var bra, men historien är ju sådan att den liksom aldrig egentligen tar slut så även om det kom ett gäng böcker till hade det säkert funnits material. Men, men...sex böcker får väl räcka. :)