måndag 25 april 2011

Påsken -11


Påsken, den amerikanska iaf, är över och våra gäster flög hemåt igår. Magen är fortfarande ganska så mätt efter all påskmat, påskgodis och påskkladdkaka som kommit dess väg och jag sitter nu och funderar på vad jag ska ta tag i först.

Veckan med familjen var trevlig och full-fart-ig, vi hann med lokalshopping, lite längre-bort-shopping, storstads-sightseeing (och shopping), gammal-spårvagns-åkning, Alcatraz och Computer History Museum. Å så mat, mat och mat...å en del mat på det.

Tack vare att Sara skrev om Swedish Hasbeens for H&M fick jag tag på ett par röda och ett par vita sandaler när vi var inne i San Francisco och strosade, annars hade jag nog helt glömt att det var just den dagen samarbetet släpptes. Har sedan dess kommit fram till att de är väldigt bekväma och att det var väldigt länge sen jag gick i träskor. :)Bild lånad från: http://www.hm.com/se

Påskmat blev det ja... Fyra sorters sill, lax, Jansson, ägghalvor (har inte packat upp äggkopparna), köttbullar och prinskorv å så bröd/smör/ost. Hemmabubblad must, butiksköpt öl och delvis-från-Sverige-importerad snaps rann ner och den uppmärksamme ser att vi kör hårt på blanda vardag och fest i dukningen. Snapsen serverades således i likör-/snapsglas av kristall då vi inte kunde hitta något mindre kristalligt i de flyttlådor i förrådet där vi trodde snapsglasen skulle ligga. Nåja, de dyker väl upp när vi packar upp alltihop så småningom. När vi var så mätta att vi höll på att spricka tog vi oss en liten promenad och sen blev det kladdkaka dekorerad med grädde och spräckliga chokladägg. *burp*Annandag påsk firas inte häröver utan nu är det måndag och vanlig arbetsdag. Maken har åkt till jobbet och jag ska väl ta och sparka igång min dag jag med...tror jag börjar med lite frukost.

Inga kommentarer: