lördag 16 april 2011

Dagens i-landsproblem - å choklaaaad!


Igår kom maken tillbaka efter en tjänsteresa till Sverige och även om han reste lätt dit var hemresans bagage desto tyngre. Kan ni gissa varför? Just precis - gooooodis! :) Bland annat i varje fall.

Vi har haft en liten sån där Kassett dvd-låda från IKEA i skafferiet som godisförvaring, men den fick raskt förpassas till nya uppdrag och en ny, större, letas fram för att få plats med alla godsakerna. Turkisk peppar till maken, kokosprickar och choklad till mig och blandat lösgodis till påsk. Nu ska vi nog klara oss ett litet tag. *mums* Farinsocker strö som av någon outgrundlig anledning enbart säljs på östkusten häröver fick följa med, Elle Interör och Hus&Hem å så mitt bokpaket från Adlibris. Leila Lindholms One more slice och den sjätte och sista boken om Grottbjörnens folk: De målade grottornas land. Frågan är om man ska dra ut på det och läsa om alla böckerna eller gå på den sista direkt, japp definitivt dagens i-landsproblem. :)

Å gissa vad? Imorgon (eller idag egentligen) landar mina föräldrar och min yngsta bror och även de för med sig godsaker hemifrån så nu blir det party. En vecka ska de stanna och vi har mycket att hinna med förutom att mysa och umgås förstås. San Francisco, Alcatraz, Silicon Valley-rundan med Apple och Google å sånt och såklart shopping, god mat och allmänt turistande. Trevligt, trevligt.

Av förklarliga skäl blir det nog lite tyst här under veckan, men jag återkommer efter påsk om inte annat.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det underbart att få saker från Sverige!? Här är oxå godisförrådet fullt! Ett tag i alla fall...

anna of sweden sa...

Så mysigt det låter. Godis och tidningar och böcker och besök. Njut nu riktigt mycket! Och glad påsk! :)

Erika sa...

brysselkakan: Helt klart! Godisförrådet brukar ha en förmåga att hålla sig hyfsat intakt ett tag, men när väl första påsen är öppnad ja då försvinner godsakerna en efter en. :)

Anna: Ja allting på en gång och solen lyser den med. :) Glad Påsk!