tisdag 29 mars 2011

NYC FTW


Vi har bestämt oss för att företa oss en liten resa senare i år, i sommar skulle jag tro. En långweekend i New York å jag längtar redan!

Senast vi var där var i november 2008, det var presidentval och stan bubblade om möjligt mer än vanligt. Den här gången blir det lite annorlunda. Även om vi fortfarande kommer besöka makens älskade fotobutiker så blir det en del nytt för mig. Mina måsten i det stora äpplet har alltid varit Sephora, Container Store och Bed Bath & Beyond, men nu när vi bor här kan jag ju besöka dem när jag vill, så nu blir det nyutforskning. :) Fast strosande i Central Park och god mat på Lombardi's Pizza lär det garanterat bli.

Å igår upptäckte jag att alla avsnitten av Lipstick Jungle finns fritt på nätet via Hulu så jag kommer kunna få min NYC-fix ändå innan vi kommer dit - härligt! Era bästaste NY-tips tas tacksamt emot så får vi se vad vi hinner. :)

3 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Åh, älskar Lipstick Jungle!

Och jag som bara varit i NY en gång och är shoppingtokig fick mitt totala lystmäte på Woodbury Commons, men det ligger ju förstås en timme utanför stan.

Hanna sa...

Hejsvejs! Vet inte hur jag hittade hit, men nu när jag är här vill jag tipsa om världens bästa NYC-guide: http://www.salongk.se/artiklar/import/2007/1/12/193/index.xml
Ja, det kan vara så att det är jag som har skrivit den och är lite partisk, men jag tycker i alla fall att den håller måttet. ;)

Erika sa...

Livet runt 30...5: Jo där har jag varit vid två tillfällen, finfin shopping. Lite osäkert om vi hinner dit den här gången dock och eftersom min make är hyfsat oförtjust i klädshopping så kan såna ställen orsaka mer stress än nöje. :)

Hanna: Jag får spana in guiden, tack för tipset. :)