onsdag 5 januari 2011

Status - Lektion 1


Jag är hel, läraren är hel och bilen är hel. Än så länge verkar jag vara på banan. Det var småläskigt, kändes ovant och allmänt skumt, men gick överlag rätt okej. Ett par lektioner till och sen uppkörning är planen. Sen kan jag börja övningsköra på riktigt. :P

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter lovande , då kanske vi får åka med dej när vi kommer över/ Mamma

Erika sa...

Mamma: Om ni vågar. ;)

Livet runt 30...5 sa...

Heja deja! Jag är så glad att jag tog mitt körkort när jag gjorde för det är så drygt medan man håller på.

Anna Johansson sa...

Du fixar!

Erika sa...

Livet runt 30...5: Ja visst är det drygt. Jag tog mitt körkort -97, men har varit dålig på att använda det de senaste åren och med nytt trafikklimat kändes det bra att ta ett par lektioner. Uppkörningen kommer man tyvärr inte ifrån för här godkänner man inget annat än amerikanska körkort i det långa loppet.

Anna: Åf kårs! :)