söndag 2 januari 2011

Söndagsseg


Idag har jag inte gjort nånting... Jag har gjort frukost till mig och maken, kört diskmaskinen, läst ut en bok, surfat och läst bloggar och fikat kladdkaka. Å så har jag funderat lite på vilka möbler som får plats i lägenheten av dem vi får över från Sverige snart och vilka som får bo i förråd tills vidare. Svåra beslut det här.

Nu ska jag gå och duscha och sen laga mat, fläskfilé under champinjon- och paprikatäcke med ris och sallad till. Sen blir det nog en film. Igår såg jag Message in a bottle, en underbart vacker historia som jag såg allra första gången på bio med en väninna i min hemstad. Ikväll är jag lite sugen på Sound of Music eller kanske My Fair Lady, men 3,5-4 timmar långa filmer är svåra att planera in. Kanske blir det Måndag hela veckan istället. :) I löööv Netflix!

Inga kommentarer: