lördag 1 januari 2011

2011


Januari. Så var vi här igen. Ytterligare ett år har gått, i rasande fart känns det som ibland. Jag håller på att läsa en bok och där i har jag hittat ett citat som känns träffande: "the days are long, but the years are short". Visst är det så det känns? Att dagarna, och veckorna, liksom aldrig tar slut...det blir aldrig helg och så vips så har det ändå gått ett helt år, bara så där.

Nyårsafton var lugn för vår del. Spenderades med vänner och vi åt och åt och åt och pratade och klappade på hund, katter och barn. I Kalifornien är det olagligt att sälja raketer vilket innebär att det kändes väldigt o-nyårigt mot vad man är van vid. Inget smällande från mörkrets inbrott till sena natten och inget "ring klocka, ring" på tv'n. Vi, jag och värdinnan, var så uppslukade av en bok om amerikansk heminredning genom tiderna att vi helt missade att klockan slog midnatt. En avslappnad approach till 2011 således och förhoppningsvis fortsätter året i samma anda.

Idag har vi sovit länge, ätit omelettfrukost med Ivanhoe på YouTube och tagit en promenad till affären. På köksbänken står en kladdkaka och svalnar och snart ska ugnen värmas på nytt till förmån för en pepperonipizza. Så här långt har vi alltså följt nyårsdagslagen som säger sovmorgon, Ivanhoe och pizza. :)

Hoppas ni hade en trevlig kväll och att ni får ett trevligt 2011 för som Sara kommenterade i en blogg: "2010 är så förra året". :)

Inga kommentarer: