söndag 7 februari 2010

Veckans Etsy - 5


Nu när föreningen AEM dragit igång på riktigt, vi är ju hela två medlemmar, tänkte jag att det kunde vara på sin plats att starta lite kognitiv terapi så här i bloggform. Istället för att gå direkt till Etsy och riskera att försvinna helt i allt det vackra, konstiga, underbara kommer jag visa små, små smakprov så att vi sakta men säkert kan ta till oss allt det där vackra, konstiga, underbara. Tänk...det kommer kanske en tid när man kan skriva in http://www.etsy.com/ i adressfältet och bara stanna där de där få minutrarna man tänkt och inte titta upp tre timmar senare och upptäcka att det visst hunnit bli mörkt ute.

Så...I give you...vecka 5's skörd av härligheter.

Angela Vandenbogaard skapar underbart vackra akvareller som sedan digitaltrycks till lika underbara skapelser i både större och mindre format. Det mesta är inspirerat av träd och så vackert att det nästan gör ont. En av mina favoriter här den här, med den röda ballongen som fastnat. $15 + frakt och den är din.

Bild lånad från http://www.etsy.com/shop/jellybeans

För den som vill ha ett gratis smakprov finns det att hämta hos Feed Your Soul: the free art projekt, tillsammans med andra finingar. Bara att printa och använda.

VikDesign har tagit doktorns råd till sig på ett högst praktiskt sätt...för att vara säker på att man verkligen får i sig det där dagliga äpplet har de skapat en finfin kalender där man varje dag sätter fast den lilla klisterlappen som pillats bort från äpplet. Planschen finns i både svart och vitt för $24 + frakt.

Bild lånad från: http://www.etsy.com/shop/VikDesign

Vi avslutar dagens session med ett tryck som visserligen inte är köpbart på Etsy, men som förtjänar att få lite uppmärksamhet av AEM i allafall. En världskarta i modernt snitt från These are things som för $60 + frakt kan pryda din vägg. Jag är sugen, men funderar på jag har någon vägg där den hade passat...kanske får den stanna i det mentala galleriet, men fin är den!


Bild lånad från http://www.designspongeonline.com

Det var allt för den här veckan. Såvida jag inte fallit för frestelsen och drunknat bland allt det vackra, konstiga, underbara lär det komma fler smakprov nästa vecka. :)

Inga kommentarer: