måndag 8 februari 2010

Jag vann!!


Kanske är det någon som kommer ihåg att jag skrev om Aftonbladet och Tastelines samarbete i december, det där man kan köpa en kak- och bakbok med tidningen varje onsdag i 20 veckor. Den 20:e och sista boken innehåller läsarnas recept och av alla bidrag de fått in väljer de 32 recept som publiceras i boken som släpps den 14 april.

Deadlinen för att tävla gick ut den 25 januari och jag skickade in mitt förslag si så där tio minuter i midnatt. Sen har jag inte hört någonting...alldeles tyst har det varit...tills jag öppnade mailen nu ikväll. Där fanns det, mailet från Tasteline som berättade att jag var en av de 32 vinnarna! *jippie* Mina Espresso Double Chocolate Chunk Cookies, ett omarbetat och försvenskat recept baserat på ett amerikanskt, kunde de alltså inte stå emot och jag är så tacksam för det. :)

Förutom äran att bli publicerad har jag vunnit ett bakset värt 800 kr som bland annat ska innehålla en exklusiv måttsats och muffinsformar i silikon. Ska bli spännande att kika på, och så klart baka med, när de dyker upp.

Nu ska jag gå och fira med att äta kladdkakan jag ännu helt ovetandes om vinsten svängde ihop när jag kom hem från jobbet.

Glöm nu inte...den 14 april finns boken i en butik nära dig. :)

4 kommentarer:

Sara sa...

Men guuuud, vad kul - grattis!!

Erika sa...

Sara: Tack! Det känns verkligen jättekul. Speciellt nu när världen känns lite mörk och snurrig, då är det skönt att veta att bra saker kan hända ändå. :)

Fröken Frodig sa...

Grattis! Om du behöver en testperson till bakverken du skapar så ställer jag gärna upp! Helt gratis dessutom ;)

Erika sa...

Fröken Frodig: Tack! Vad snällt av dig att offra dig och ställa upp som kakprovsmakare. ;) Jag hojtar om behovet uppstår. :)