fredag 5 februari 2010

Efterlysning - soffklädsel Kramfors


Vi har kikat på en klädsel till IKEAs 3-sitssoffa Kramfors i färgen Korndal grön, men när jag väl tog mig i kragen och skulle beställa så har den naturligtvis utgått... Jag har scannat av Blocket, Tradera och E-bay utan något resultat, men tänkte att jag slänger väl in en efterlysning här också.

Soffan ser ut så här och färgen jag är ute efter heter alltså Korndal grön, på bilden visas Risede ljusgrå. Någon som har en sådan i bra (gärna perfekt såklart) skick som kan tänka sig skiljas från den? Skicka ett mail till appelskrutt snabela xnk punkt nu eller skriv en kommentar här på bloggen.

Bild lånad från http://www.ikea.se

Edit 100228: Jakten är avblåst. Det visade sig till slut att vi trots allt inte kommer behöva en ny klädsel till soffan utan att det blir en helt ny soffa istället. :)

Inga kommentarer: