tisdag 15 december 2009

Stone me into the groove


För visst är väl mineraler typ sten och berg och sånt? Va? Blond? Jag? Hur kunde ni gissa det? ;)

Jo, idag har jag tagit steget från kletiga flytande foundations till mineralvarianten. Det bidde ett startpaket från i.d/bareMinerals som innehåller två olika nyanser av foundations, ett rouge/solpuder, ett transparent puder och en concealer...å så en hög borstar...tre stycken närmare bestämt. Min snälla hudterapeut hade dessutom julerbjudande på produkterna och 15% rabatt tackar man ju inte nej till.

Nu har jag spanat mig igenom instruktionsdvd'n och jag har kikat på några klipp på YouTube och liknande innan så vi får se om jag är nåt bra på swirl, tap och buff-tekniken och om min allt annat än jämna hy magiskt förvandlas till något i stil med sidenmatt perfektion.

Jag har ett läppglans från deras Buxom-serie sedan innan och efter att ha vant mig vid pirrandet och den kylande känslan som plumpern ger så är jag väldigt nöjd med produkten. Det sitter länge och är inte så där superklibbigt så att håret fastnar när det råkar komma en vindpust. Å att jag fick glanset alldeles gratis i utbyte mot intjänade Sephora klubbpoäng gör ju inte saken sämre. :)

Å nu har maken kommit hem från sin resa och efter att ha längtat halvt ihjäl mig har jag nu min älskling snarkande brevid mig. Rejält jetlaggad efter en lång flygning, men vad gör väl det, huvudsaken är att han är hemma hos mig igen. Mys! :)

2 kommentarer:

Fröken Frodig sa...

Mineraler is da shit! Har inte testat ID, vet att jag inte tål deras ingredienser. Plus att det är dyrt. Men mineralfoundation är super, speciellt på sommaren när det är varmt.

Erika sa...

Fröken Frodig: Ja det har ju verkligen exploderat med mineraler på marknaden. :) Jag har bara kört i.d ett par dagar, men tror jag börjar få hyfsat grepp om det.