tisdag 3 november 2009

Grå, gråare...november


November måste vara den tråkigaste månaden av alla. Även om den klart inspireras av en av mina favvofärger - grått. En ganska stor del av min garderob består av diverse ting i denna kulör, men det faller lite när omgivningen inte bjuder på sprakande färger som kontrast. Jag är en höstmänniska (även om jag på senare år börjat uppskatta våren mer än tidigare), men den känslan avstannar lite när oktoberkrispet börjar ebba ut. Som nu... Allt är grått å trist å inte det allra minsta underbart. Inte konstigt man deppar ihop. Men om si så där tre veckor vänder det uppåt igen när adventsljusstakarna lyser upp höstrusket . Jag längtar dit. Hur känner ni?

2 kommentarer:

Fröken Frodig sa...

Japp, grått är en fin färg, men på himlen hela november - trist! Längtar också till man får tända lite juleljus.

Erika sa...

Fröken Frodig: Ja här i min del av Skåneland har man inte sett en enda glimt av solen idag...bara kompakt grått molnfluff. Det är väl det enda som är bra med de envisa höststormarna här nere...de puttar bort molnen och ger solen en chans att titta fram. :)