måndag 6 maj 2013

Här är jag...


...trött som få å smått illamående, men bebisen skumpar fortfarande runt i säkert(?!) förvar på insidan. Vaknade av att jag mådde sådär, men det blir lite bättre när jag bytte sida...somnade om å vaknade med samma illamående lite senare. Inga värkar eller liknande som pekar i samma riktning utan det är väl nåt hormonellt och såklart normaaaaalt som allt annat i en graviditet... Trodde dock jag lämnat spyfärdigheten bakom mig, men den kan tydligen göra ett återbesök så här i slutet. Trevligt...eller inte.

Lite rostad vitt bröd med smör lugnade magen lite och efter ett avsnitt av Mr Selfridges och lite heminredningsprogram på tv'n lyckades jag vila en stund. Nu har jag avancerat till rostat vitt bröd med ost...å ett gäng jordgubbar. Visst behöver man inte näring varje dag? Kalorier räcker väl ibland? Jag tänker mig konceptet grunda med en multivitamin å sen fylla upp kalciumförrådet med glass å möjligen lägga till lite vegetariskt protein i form av jordnöts-m&m's. Nötter innehåller väl protein? Fluffet i huvudet har nått oanade höjder å tankeverksamheten är därmed inte direkt på topp. Tur jag har sisådär fyra avsnitt av Mad Men att mala igenom.

Borde packa BB-väskan oxå...ska bara slänga lite bebiskläder i tvättmaskinen så är vi redo att fylla den lilla trolleyn som ska få följa med.

Å imorgon beger sig maken till San Diego på jobbresa i dagarna två...peppen på det? Ganska så o-stor faktiskt... :P

Nu ska jag gå å vara gnällig nån annanstans istället. Baby shower nr 2 var trevlig, mysig å ganska lagom. En redovisning kommer en annan, piggare dag.

Just det ja...v 37+0 idag.

Kram på er!

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Keep up the good work!!! Låter bra att ta det lugnt tillsammans m Mad Men!

Anna Johansson sa...

Heja heja!