måndag 20 maj 2013

Dagens gravidhjärna...


Jodå, jag är fortfarande gravid, fast inte så länge till. Beräknat datum är den 27:e, händer inget den veckan tas diskussionen om igångsättning och senast veckan därpå blir det vräkning. Förhoppningsvis slipper jag igångsättningen, men vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig.

Gravidhjärnan ja... Den är som vanligt på topp...eller inte. Maken å en kompis brukar spana på Mythbusters hos oss en kväll i veckan när det är säsong för det å veckans visning sker ikväll. Inget jätteavancerat utan vi äter middag framför tv'n å sen har jag oftast bakat något till efterrätt/fika.

Idag föll valet på ett nytt brownierecept å jag tänkte att jag bakar en halv sats, det blir lagom. Lite till ikväll å lite till frysen. Jag delade alla måtten så fint i hälften allt eftersom jag arbetade mig igenom ingredienslistan å den färdiga smeten fick sedan svalna något innan chocolate chip'sen skulle röras ner. Kollade igenom receptet en sista gång å insåg då att jag hällt i motsvarande hel sats av bakpulver, salt å espressopulver... *suck* Blev till att förbereda en större form å blanda ihop den andra halvan av ingredienser (minus de jag råkat dubbla innan såklart) så nu blir det istället lite till ikväll å en väldans massa till frysen. Hoppas de får plats... Å hoppas de är goda, det var ju som sagt ett nytt recept. Gott luktar det i köket i varje fall! :)

2 kommentarer:

Emelie sa...

Heja, hurra och lycka till! Snart är ni tre! kram

Librarybeth sa...

Bara bra att ha i frysen till alla som vill hälsa på och ta en fika sen ;D