torsdag 4 april 2013

Å så var det torsdag...


Solen skiner mellan regnskurarna och det är trevligt ljust ganska långt in på kvällarna. Å ganska vettiga temperaturer för den delen, ofta räcker det med en kofta under tidig kväll (när solen ger med sig blir det i vanlig ordning kallt, men det gäller även sommartid häröver) och om dagen är vindstilla kan man ibland lämna koftan därhän den med.

En bra sak med den här graviditeten är hur den fördelade sig över året, dvs jag som inte riktigt tål den där kvalmiga högsommarvärmen slapp vara höggravid under den tiden och kunde ha förra (å förrförra) årets vinterjacka då jag ännu inte var så stor. Jackan hade dock varit lite större än nödvändigt även som ogravid, men det hänger ju ihop med att jag fortsatte gå ner ett gäng kilon efter att den införskaffades i december -11, får se hur den passar nästa vinter. Beräknad bebisleverans är den 27 maj och det känns som en rätt bra tid eftersom det är lagom varmt även för små människor och man kan promenera med barnvagnen utan att behöva bylsa på vare sig en själv eller bebisen en massa lager. Några middagslurar i vagnen ute obevakat blir det dock inte då det dels är olagligt här (finns massa spännande lagar när det gäller barn och bebisar) och sen har vi rätt gott om nyfikna ekorrar i trädgården som nog gärna vill ta sig en titt. Men, men...värre kan man ju ha det än att sitta ute i sol eller skugga efter behag medans familjens nytillskott sussar sött. :)

Föräldrautbildningen väntar näst-nästa helg och rundtur på förlossningen veckan därpå. Sjukhuset ligger lägligt nog 5 minuter hemifrån så när det väl är dags "på riktigt" slipper vi lång resväg.

Nu ska jag bege mig ut på jakt efter lite vitaminer. De jag ätit hittills har fungerat bra, men så bestämde sig företaget för att ändra innehållet lite hux flux och den nya formulan fungerar inte alls för mig utan nu försöker jag få tag på några kvarvarande ex av den gamla. Inte helt lätt. Har ett eller ett par ställen till att kolla på och i annat fall blir det till att byta sort helt och hållet.

Trevlig torsdag på er - snart helg igen!

Inga kommentarer: