tisdag 22 januari 2013

Vaddå många bakformar?!


Idag hände något stort i det Äppelskruttska hemmet...vi fick hyllor i köksön! Vår hyresvärd är snäll å trevlig å sånt, men hyfsat förvirrad vilket innebär att vi väntat på de där hyllorna i över 1,5 år. Mina bakprylar har bott i flyttlådor och korgar inuti skåpen och att få tag på en specifik form har varit ett äventyr, men no more!

Bilden visar ett urval...jo, det är sant. Det som inte är med är mina muffinsplåtar (fyra "vanliga", tre mini, en jumbo, en jumbo hjärtformade, en mini hjärtformade, en med ovala "hål" å en som ger pepparkaksgubbar), en dounutplåt å en med fyrkantiga "hål" för t.ex individuella brownies. Två plåtar, en långpanna, två 20x30 cm formar och en stor en med ett rack i för t.ex kalkon hör också till samlingen...plus en blandad låda med pepparkakmått. Dekorationsprylar, avsvalningsgaller å muffinsformar av olika slag också förstås. Å tja...lite annat smått å gott...

Så...maken har en konstig idé om att man kan ha för många bakformar, eller iaf tillräckligt många (idén är tydligen inte tillämpningsbar på sladdar och skruvar), men inte håller ni väl med honom? Eller hur? :)

4 kommentarer:

Anki sa...

jag tror Werner leder med antalet sladdar ,för han har många . Så många har du väll inte ändå .
Kram mamma

Sara sa...

oh my!Det var många... ;)

Anna Johansson sa...

Ha ha :-D jag säger heja heja till dig!

Erika sa...

Mamma: Njä...i antalet sladdar räknat så ligger nog mina bakformar i lä...

Sara: Den som spar han har, typ... :)

Anna: :)