tisdag 1 januari 2013

2013


Då så...då var det nytt år. Gårdagens happening var trevlig, värdinnegåvan uppskattad och maten god. Vi åt butternut squash-soppa med salvia och parmesan till förrätt, rostbiff med potatissallad och ugnsrostad brysselkål till varmrätt och så då lime- & passions crème bruléen till dessert. Tryfflarna kom fram vid desserten och fortsatte ner i magarna vid tolvslaget då vi skålade till tv'ns fyrverkerier från San Francisco. Lite New York-span blev det också. Vid strax efter ett begav vi oss hemåt och frös halvt ihjäl på det ynka kvarteret från värdparet till vår lya, det är kallt i Bay Area under vintern minsann.

Ett par dessertbilder (som hamnar där de känner för i inlägget, tack vare Blogger-appen)...jag fotade min vana trogen nästan ingenting, men fastnade nog i några av vännernas kameror trots att jag föredrar att hålla mig därifrån.

Vad händer då 2013? Jo, jag ska bli mamma, fylla 35 och kanske (kanske) sy den där elefantkudden som aldrig blev av förra året. En förhoppning om att bli mer organiserad ligger i potten, men i övrigt har jag dåligt med nyårslöften, det blir som det blir helt enkelt. Vad tänkte ni få ut av detta alldeles färska år?Inga kommentarer: