söndag 23 december 2012

Mätt, mättare, Äppelskrutt


På plats på hotellet och har precis tagit oss upp till rummet igen efter middagen. Jag är så mätt att hälften vore nog. Tveksamt om jag ens kommer vara hungrig till frukosten.

Jag pillade i mig auberginedip med valnötter serverad med pitabröd, moussaka (den är fantastiskt god på det här stället) å så en 5 layer chocolate cake med vaniljglass å en kopp grönt té till dessert. Egentligen var jag nog mätt efter varmrätten... Nu är jag hyfsat övermätt, även om jag försökte äta långsamt och inte fick i mig hela desserten, så där nästan ont i kroppen på gränsen till illamående-mätt. Kanske får bli fisk imorgon, det är ju lite mer lättsmält. Hotellpaketet vi bokat inkluderar frukost och tre-rätters middag så vi kommer inte behöva svälta direkt.

Nu jäser jag på sängen i pyjamas och hotellets morgonrock. Ute smattrar regnet mot rutan och inne har vi tänt den ena av svitens två öppna spisar (gasdrivna så det är bara att trycka på en knapp för att starta). Maken har fyllt upp badkaret och tänkte plaska lite bland jacuzzibubblorna där, men jag, jag håller mig nog till sängen. Inte behöver man gå långt för underhållning heller, finns tv såväl i sovrum, vardagsrum och badrum! Vi blev uppgraderade från vårt ursprungliga rum till en svit som kompensation pga att det blev lite strul med bokningen och rummet vi fick går inte av för hackor, bilder kommer vid ett senare tillfälle.

Go'natt på er!

Inga kommentarer: