torsdag 6 december 2012

De där nyårslöftena...


...hur gick det egentligen med dem? Vi börjar ju så smått närma oss ett nytt nyår och en avstämning kan kanske vara på sin plats.

Hitta tillbaka till gymmet var en punkt och det måste man väl säga att jag gjort. När jag var som mest aktiv i våras, innan operation å annat kom i vägen, körde jag två zumba-pass å tre yogasessioner i veckan och mådde rätt bra av det. Just nu är det mer på nivån yoga två gånger i veckan och lite promenader. Trötthet, illamående och andra graviditetskrämpor har lagt lite sordi på verksamheten, men jag kämpar på i den mån det går.

Hänga tavlor var en annan och minsann har vi lyckats även där. Fotoväggen med bröllopsfoton å bilder på syskonbarn är äntligen komplett, så när på senaste tillskottet som ännu bara är ett halvår. Hon lär dyka upp på väggen efter nästa besök hemmavid. Å så fick en tavla över San Franciscos stadsdelar sin plats på en annan vägg. Check!

Köra bil i klackar? Njä...converse funkar nog fint ett tag till. :)

Å så en Blogger-app, som jag skriver från just nu så det verkar ju funka det med. Bara själva bloggandet som varit mer än undermåligt, men det kan vi knappast klandra appen för.

3 av 4 avbockade, inte helt illa. Har ni börjat fundera nåt på nyårslöften (eller -förhoppningar) än?

Inga kommentarer: