onsdag 21 december 2011

Snabb uppdatering


Hej hej hallååå!

Vi har som ni säkert förstår landat på rätt sida Atlanten och vi fick faktiskt lite sömn på flyget vilket kändes väldigt skönt. Lagom mosiga tillbringade vi första dagarna hos min svåger med familj och hann med sista svängen julklappsinköp, att klippa oss hos vår duktiga frisör Therese och så fick jag kramat lite på min fd kollega och hennes lilla son.

Nu har vi tagit oss till mina föräldrar, slappat en del och hunnit träffa lite vänner och besökt Sveriges andra största stad, Göteborg. Det blev en fin bricka hos Anna-Lena och en lika fin oval medaljong hos Magdalena. Å så fick vi fikat på Alvar & Ivar precis som vi tänkt. Ont om plats var det gott om, men bullarna var goda och stämningen mysig så det gick väldans bra ändå. :)

Sen i lördags har jag också dragits med en väldigt omysig förkylning, nu har febern släppt, men näsan är tät och rinnig på samma gång så pappersnäsdukarna går åt i flygande fläng. Jag hoppas kunna slippa nässprayen snart och att förkylningen beger sig nån annanstans...är rätt trött på den om man säger så.

Imorgon beger vi oss ytterligare norrut för julfirande i Gävle och nästa rapport lär komma därifrån. :)

Tjingelíng!

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Krya på dig och njut av julen!!!!

Erika sa...

Librarybeth: Tackar! :)