onsdag 28 december 2011

Rosa elefanter och spirande vårkänslor


Gårdagen spenderades i bil från svärföräldrarna i Gävle till mina i norra Halland, en nätt liten resa på si så där 65 mil. Två stopp hann vi med innan makens mormor som åkte med lämnades av på hemmaplan. Ett mellan Nyköping och Norrköping för lite mat och så ett lite tidigare på dan i hufvudstaden. Närmare bestämt på Strandvägen i hufvudstaden. Närmare bestämt på Svenskt Tenn på Strandvägen i hufvudstaden. Där har de många fina saker, många fina dyra saker. Som jag inte hann titta på...typ alls.

Medan maken släppte av mig på baksidan av kvarteret och körde runt detsamma ångade jag in i butiken, trängdes med lite folk och lokaliserade textilavdelningen där det tack och lov inte var någon kö. En halvmeter elefanttyg i cerise beställdes, klipptes och betalades och jag ångade vidare ut ur butiken och runt kvarteret där maken osannolikt nog hittat en plätt att stanna bilen på. Mina max 10 minuters besök gav dock mersmak och jag hoppas kunna komma dit snart igen och då faktiskt hinna kika och klämma lite på finheterna. Köpa är, pga prisläget, i lägre prioritet känns det som. Nog för att deras webshop öppnat upp för möjligheten att pryda sitt hem med elefanter och annat kul även utan Stockholmsbesök är fraktpriserna hyfsat hutlösa. Min halvmeter tyg skulle t ex gå på 125 kr att få hemskickat och då kändes avstickaren till den faktiska butiken som ett bättre, om än något stressigt, alternativ. Om det var värt det? Jo, det tycker jag nog. :)

Vad tyget ska bli? En finfin kudde eller två till soffan därhemma. Det behövs lite färg i vårt beiga vardagsrum känner jag. Kombinerat med lite grönt och lite vitt/créme ska det nog gå vägen, å så matchar det fint till brickan jag köpte i Göteborg.

Julen är över, nu förbereder vi för vår. :)Tittade närmare på Anna-Lenas blogg och minsann, översta brickan på bilden i det här inlägget är den som ligger fint inslagen i en påse här, visst kommer det bli fint och vårigt med grönt och vitt och rosa till den. :)

God fortsättning på er!

1 kommentar:

Librarybeth sa...

Det kommer bli fint!!!! God fortsättning och ett härligt 2012 till dig!!