fredag 2 december 2011

Planerar, planerar...


Resan till Sverige ligger inte många dagar bort och planerna för vad vi ska hitta på under tiden hemma börjar så smått ta form. Vi ska såklart hälsa på familj och vänner. I lite lugnare tempo än tidigare besök när vi liksom fått hasta från ett ställe till ett annat. Ska bli skönt. Å så behöver jag lite svensk retail therapy tror jag...typ gå och klämma lite på varorna på Åhlens och Lindex, sen får vi se om det resulterar i något köp. Speciellt Lindex verkar ha haft en bra höst-/vintersäsong med många fina saker, fina på bild i allafall.

Å så ska vi en sväng till Göteborg. Jag (vi!) är ju från bästkusten och uppvuxna i norra Halland, där mina föräldrar bor, vilket innebär alldeles lagom avstånd till rikets andra största stad. Planen är att hinna med ett besök hos Anna-Lena Mayor Ekeblad och kika på alla finheter hon har i sin ateljé. Vi har en texttavla här hemma som hon gjort, just nu bor den dock i en garderob tillsammans med lite andra konstverk som inte kommit upp på väggarna här i huset ännu. Har inte hittat rätt plats liksom.

M925 blir nästa mål (eller det första, ordningen är lite oklar ännu) och där ska jag klämma och känna på vackra silverskapelser och kanske, kanske får en oval medaljong följa med hem om bankkontot samtycker.

Efter allt kikande och klämmande lär vi behöva förtäring av rang och tänka sig att i samma ände av stan ligger Alvar & Ivars surdegsbageri och efter alla fina recensioner kan jag höra kanelbullarna ropa på mig hela vägen över Atlanten. :)

Det lutar åt onsdagen den 20:e 21:e så härmed beställes vackert vinterväder till den eftermiddagen/kvällen. Är alla (om det finns någon?) läsare från Göteborg med på det önskemålet?

Edit: Uppenbarligen har jag ingen koll på almanackan...onsdagen ifråga är den 21:e och ingenting annat. Fast vackert väder får det såklart gärna vara även den 20:e.

Inga kommentarer: