onsdag 1 juni 2011

Mellanlandning


Sitter i SAS lounge i Chicago och väntar på den långa Atlantflygningen. 4 timmar + väntetid är redan avklarade på ett trångt United-plan där vi inte fick sitta ihop pga överbokning, vi hoppas på bättre tur den här gången och lite bättre plats så man får sova. Det är dimmigt nu helt enkelt. Men än så länge håller jag ögonen öppna, loungen har både Sköna Hem och Bo Bedre att erbjuda och svältfödd som man är på skandinaviska inredningstidningar är det bara att passa på. :)

Snart väntar hotellfrukostar och butiksspaning. Indiska står på listan, Designtorget likaså och så hoppas jag få tid hos min hudterapeut. Över ett år utan ansiktsbehandlingar på en småkass hy sätter sina spår, håller tummarna för att hon kan klämma in mig nån dag. Nähä, nu ska jag raida snackshyllan här. Börjar allt bli lite hungrig...

Vi höres!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så när du läser detta är du tillbaka i Europa och Sverige, såg nyss på vädret att det är kanon i Sverige!

Trevlig resa!

Erika sa...

brysselkakan: Vi landade vid 13-snåret igår, men blogginläggen blir lite konstiga tidsmässigt när man byter tidzon i inställningarna. Vi har strålande sol och varmt, varmt, varmt i Malmö så det är helt okej. :)