tisdag 31 maj 2011

Från flyttlådor till resväskor - Sverige, here we come!


Nu börjar lugnet lägra sig en aning. Det mesta är uppackat, även om några få lådor fortfarande lurar i hörnen och såväl spis som ugn har provkörts med gott resultat.

Diskmaskinen var det dock värre med då det datoriserade styrsystemet verkar ha fått fnatt och då rakt inte vill låta en välja mellan de tre programmen som sig bör. I maskinens värld funkar allt att köra på det något hårdhänta kastrulläget och torkar gör saker uppenbarligen bäst i extra hög värme. Resultatet blev att jag sedan inflyttning valt att handdiska allt och tur var väl det, för idag när hyresvärden kom för att kika på maskinen och körde igång det där kastrullprogrammet så läckte det massvis med vatten genom en inte så tät list, så långt kom vi aldrig i våra experiment själva vilket känns bra. Maskinen var av äldre modell och hade uppenbarligen gjort sitt och en ny (eller bättre begagnad i allafall) ska hitta hit inom kort.

Vi hade nog kunnat få hit den redan imorgon, men se det går liksom inte för då sitter vi på ett flyg. Jupp, imorgon far vi över pölen till hemlandet och trampar svensk mark ett litet tag. Maken ska jobba en del, men själv är jag ledig. Den som har vägarna förbi Malmö och är fika-på-stan-sugen kan ju hojta till då det är där vi sätter upp vårt läger denna gång. Ikväll blir det alltså, till skillnad från den senaste veckan, packning. Tror nog det ska funka det med. :)

Förresten...jag har inte glömt de där utlovade fotona på nya plejzet, de kommer så snart de faktiskt existerar vilket inte är fallet riktigt ännu.

Förresten igen... Imorgon, 1 juni, är det 9 år sedan jag och maken sa ja i kyrkan. Hej vad tiden går! :)

2 kommentarer:

Johanna sa...

Och nu minsann är det imorgon, dvs 1 juni, så Grattis på bröllopsdagen! :) Satt och tänkte på det innan vid matbordet faktiskt och tänkte att ja, det var nog ungefär detta vädret då med, fast något varmare har jag för mig. Men sol och blåst - det verkar bekant. Minns dom där fotomoment'sen när mitt hår står på ända i vinden lixom. haha... Du tyckte inte det var lika kul om jag minns rätt, lixom ska vi få ett endaste kort som blir bra med min frilla, men det gick väl till slut, iaf i lä bakom fästningen. :) Ja, det var tider det... och veckan därpå drog jag till Grekland för att jobba om jag inte minns fel. Shit, det var länge sen alltså! Men kul hade vi iaf. :)
Många kramar till er på er bröllopsdag!!

Erika sa...

Johanna: Tack! Jo, nog var det några av gruppfotona som blev bra, även om många fick ratas pga ostyriga hår, flaxande armar och huvuden vända åt fel håll. Länge sen ja...jo tiden går. Å nästa lördag kommer vi och kramar på er! :)