söndag 5 juni 2011

Intensivbesök i norr


Gävle ser ut ungefär som det brukar. Vi har hunnit med lite strosande på stan, lite shopping, en glass och besök i svärföräldrarnas stuga som är i fullt renoveringsmode. Å så god mat förstås.

Lite bildbevis från bryggan en liten bit från stugan, lite svalare idag, men sol nästan hela dan i varje fall, svensk sommaridyll typ. :)
Maken har fått gå en sväng på Clas Ohlson medan jag smet in på Village och kom fram till att där hade jag kunnat handla mycket idag. Om kontot varit oändligt och resväskan likaså vill säga. Nu blev det två uppsättningar roliga servetter, men när vi kommer till Malmö igen är risken stor för ett inköp även där och då av ett fat jag såg i butiken här och inte riktigt får ur huvudet. Får hoppas det finns kvar.

Å så då ett väldigt ovanligt butiksbesök för min del, jag handlade på Indiska. Nog för att jag varit där någon gång emellanåt de senare åren, men jag har nog knappt handlat där sedan gymnasiet då det dock hängde en del tunikor och långkjolar i garderoben därifrån. Idag blev det en klänning med inspiration på 70-talet eller så, en sån här.


Sen skulle jag vilja revidera det jag skrev i förra inlägget om att maten smakar som man är van vid, jag såg Kexchoklad med blåbär- resp hallon- resp banansmak på Pressbyrån. Kexchoklad ska smaka choklad...å kex...å inget annat. Jag har inte provat de exotiska varianterna, men hjälp liksom!

Imorgon beger vi oss söderut igen efter det intensiva besöket i norr och landar i Malmö framåt kvällningen efter ett besök hos en vän i Växjö. Hoppas solen följer med oss på resan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Säg hej till Växjö från mig, bodde där i sådär 8-9 år och har min allra bästa väninna där!

Erika sa...

brysselkakan: Växjö hälsar tillbaks! :)