tisdag 17 maj 2011

Lägesrapport


Jag lever...är bara lite fast i flyttagen.

Bröllopet var, som väntat, fantastiskt. Bruden var vacker som en dag, alla grät och solen sprack fram från den tidigare så gråmulna himlen lagom till cermonin och deras "I do". Mina fötter svullnade rejält och behagade, trots gamla; välingångna skor, skaffa sig två maffiga blåsor, men med vilopauser mellan dansgolvsrundorna gick det rätt bra ändå.

Söndagen bjöd på avslutningsbrunch, Star Wars-tårta (bilder kommer) och sedan hemfärd med en omväg till IKEA i West Sacramento för inköp av ett Mälarö-bord, till San Francisco för påfyllning av Nespresso-kapslar å efter avlastning hemma och i huset avslutade vi med tvättmaskins- och torktumlarshopping i Sunnyvale.

Vi går från tvättgarderob i hallen till tvätthörna i garaget. Tyvärr kunde vi inte få till placeringen som önskat utan måste ha ut en rörmokare som får koppla in en gaskoppling för torktumlaren lite närmare den bakre väggen. Leveranskillarna skruvade ihop och anslöt allt snabbt och lätt och till helgen blir det stortvätt - maskinerna är gigantiska!

Annars då? Jo, flyttfirman bokades idag och kommer hit på torsdag morgon och då ska allt vara packat. Just nu håller jag på med köket...sååå kul. *not*

Jag mår dåligt av att flytta, riktigt dåligt. Det går över när vi kommer i ordning i huset, men fram tills dess lär min trygghetsknarkande själ åka berg-och-dalbana. Bara att andas och vänta m.a.o.

Jag lämnar er med ett foto på nyinköpen och ett löfte om att resten av hemmet planeras gå i en mer ombonad, mindre industrial chic ton. ;)

Tjingeling!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att flytten stökas av fort och du kan återgå till det trygga normala igen!

Karl-Anders Johansson sa...

Har man bara tvättmaskin och torktumlare så klarar man sig var som helst... :)

Erika sa...

brysselkakan: Så här en dryg vecka efter flytten börjar det ordna till sig och lugnet lägga sig lite i själen igen. :)

K-A: Nästan så, speciellt när man har mastodontvarianterna som rymmer kläder för ett helt kompani. Fyllde den med en försvarlig mängd tvätt (lite mer än jag lyckades bära dit i en omgång) och maskinen var ändå bara halvfull. Sa jag att de var stora? :)