lördag 14 maj 2011

Först bröllop, sen flytt...


Pausar lite efter hotellfrukosten här i Calistoga, Napa Valley. Konceptet frukost som ingår i rumspriset är rätt ovanligt häröver, men den här var klart godkänd. En bagel med cream cheese, lite fruktsallad och en bit av makens belgiska våffla slank ner med lite apelsinjuice. Å kanske en liten chokladmuffin, jag minns inte så noga. ;)

Igår var vi på en mysig välkomstmiddag och idag väntar lite sightseeing och så bröllopet förstås. Jag känner på mig att det kommer bli trevligt och roligt och alldeles, alldeles underbart.

Vi anlände till hotellet lite sent igår eftersom vi kom iväg lite sent till att börja med. Vaffö då då? För att vi skrev under alla papper för hyreskontraktet till huset vi flyttar till alldeles så snart vi kan! :) Tre sovrum, två badrum, stort kök med dubbla ugnar, liten trädgård med trädäck, citronträd och gungställning. Å ja just det, en jaccuzzi oxå. Fast det krävs nog en elektriker för att få igång den då hyresgästerna innan plockat den platsen i kopplingspanelen till sin torktumlare. Helrenoverat 2009 och fullisolerat (ovanligt i Kalifornien). Blir nog bra det här. Foton kommer och på söndag kväll börjar jag packa.

Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Yeah! Grattis, vad spännande. Och jag väntar bildbevis.

Erika sa...

Livet runt 30...5: Danke! :) Du ska få bildbevis så snart jag knäppt några. Tills dess får du hålla till godo med den suddiga tvättpelaren. :)