tisdag 8 februari 2011

Status


Vad gör jag nu för tiden? Varför hör jag aldrig av mig? Var det alldeles för länge sen vi sågs?

Jo alltså, så är det nog... Så vad gör jag då? Jag suckar över flyttlådorna som trevlig nog blivit väldigt många färre, i alla fall i lägenheten, det hyrda förrådet ska vi tala tyst om. Jag försöker läsa ikapp det jag ligger efter i min cellbiologibok. Boken är bra och ämnet intressant, motivationen är det dock sämre med. Å så försöker jag övertala universums makter om att det nog faktiskt är dags för någon att köpa vårt fina hus i Sverige... Misstänker att den bristande motivationen har något med den sista punkten att göra.

Å naturligtvis mosar jag myror också...de är tillbaka för 347:e gången i ordningen och myrutrotaren har varit här och inspekterat igen och tror sig ha hittat var de kommer ifrån och har lämnat lite mer giftgodis till dem på strategiska ställen. Nu väntar vi igen och ser hur det går...

Så mycket bakande har det inte blivit på sistone, men till helgen smäller det då det ska bakas en rosa, hjärtformad prinsesstårta till måndagens hemmafruträff. Fint ska det va´! Bildbevis kommer så småningom.

Nähä...motivationen var det ja...ska se om jag kan hitta den någonstans...gömmer den sig under soffan kanske? Nåväl...jag kommer tillbaka när jag har något vettigt att skriva om. Å om ni har några förslag på vettiga (eller för all del ovettiga) saker att skriva om så lämna en kommentar. :)

Inga kommentarer: