tisdag 22 februari 2011

En tisdag i februari


Solen skiner från en klarblå himmel, ute är det inte jättevarmt, men heller inte kallt...lite småsvalt så där vårligt trevligt. Jag har inte sett en enda myra idag (ännu) och mer giftgodis har lagts ut till de små som vågar sig fram att knapra på, jag hoppas att de snart ska vara ett minne blott. Å på mitt matbord står det krispiga tulpaner - visst är den röda-lite-åt-det-orangea-hållet färgen underbar?!


Tvätten är sorterad och maskinen går, jag har chokladöverdragna digestivekex att knapra på och nu ska jag ta mig an mina studier och det väntande quizet. De, studierna, har gått sådär på sistone, men idag känns det som att jag nog kan komma någonvart i böckerna. Å så har jag efter "bara" 10 månader overseas lyckats skapa mig ett Skype-konto via vilket jag förhoppningsvis inom en snar framtid får kika lite på min väninnas alldeles nykläckta lilla bebis som i dagarna anlände till världen. :)

Trevlig tisdag på er!

2 kommentarer:

L sa...

Är det ett ikea norden-bord som skådar mitt norra öga? :)

Erika sa...

L: Åf kårse! :) Fast den mindre modellen, där man kan sitta fyra när bordet är hopfällt och med lite god vilja 10 med iläggsskiva. Å stolarna är Norvald från samma ställe och i bakgrunden skymtar förstås ett par Billysar (fast de har si så där 10 år och två flyttar på nacken). Vad ska jag säga...vi bor i en IKEA-katalog. ;)