torsdag 30 december 2010

Våffeldan kommer tidigt 2011


In da stäjtz finns det våfflor...stooora, tjocka våfflor...såna där som i Sverige (och ja faktiskt oftast även här) kallas belgiska. De är såklart himla smaskiga, men inte som de svenska och där uppenbarar sig ett problem. Våffeljärn har vi...i Sverige. Det går på 220 V...som finns i Sverige. Här i USA kör de halv styrka och man behöver därför 110 V-doningar. *enter internet*

Jag funderar ibland på vad man egentligen gjorde utan internet, var inte världen himla mycket mindre och aningen tråkigare då? Efter lite sökningar hit och dit hamnade jag på Overstock.com där de säljer just överskottslager, lite flashigare än Ö&B dock. Där fanns ett våffeljärn med rätt hjärtformade teflonformar och alldeles rätt ström. $2,95 i frakt gör inte heller ont vilket innebär att klickfingret köpte sig ett svensk-amerikanskt våffeljärn för si så där $27 och om 5-10 arbetsdagar ska det landa här hemma. Sen blir det till att vispa ihop mormors recept på äggvåfflor och med ägg i är det ju praktiskt taget mat så det lär bli våfflor till middag den dan. :)

Bild lånad från: http://www.amazon.com

Hur funkar det med våfflor hos er? Pliktskyldigast den 25 mars eller lite när som under året? Eller föredrar ni kanske den belgiska varianten? Lämna gärna en kommentar om ert tyckande och tänkande i denna oerhört viktiga fråga. ;)

Inga kommentarer: