tisdag 21 december 2010

Plingeling, plingeling...


Ja precis så låter det i min telefon mest hela tiden sedan den lilla julklappen kom fram till Sara. Det känns bra i hjärta och själ när man träffar precis rätt med en överraskningsklapp. Jag får kommentarerna från bloggen som mail till telefonen och det verkar som om en hel hög nya läsare hittat hit, därav plingelinget, välkomna! :)

Här har varit lite tyst ett tag, tankarna ligger på annat håll med husförsäljning och framtidsplanering, men nog händer det saker i verkliga livet ändå så vi gör väl ett litet extra ryck så här inför jul.

Välkomna att se er omkring medan jag plockar fram glöggfikat, snart i ett inlägg nära dig. :)

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag önskar så att jag kunde beskriva hur glad jag blev, det går knappt att förklara - all kärlek till dig! <3<3<3

Erika sa...

Sara: Jag känner värmen stråla mot mig ända till staterna, hoppas ni får en underbar jul med lillgranen. :) *kram*