fredag 10 december 2010

En torsdag i mitt liv...


Alldeles precis såg jag en tjej på tv som hade på sig en likadan stickad tröja som jag har liggandes i min garderob, ja när den inte är på mig vill säga. En grå, lite längre, stickad, kortärmad polo med flätstickning (en hel en) framtill. Inköpt på New York & Company i just New York...november 2008. Det var när jag var där senast...jag saknar New York emellanåt och just när jag såg tröjan på tv och fick en liten flashback så saknar jag stan ganska så mycket. Håller tummarna för att 2011 bjuder på en tripp dit. Fram tills dess får jag väl se om San Francisco kan fungera som ett tillfälligt substitut. :)

Vad har jag då mer gjort idag...förutom att sakna New York? Jag har ätit frukost med en väninna, Swedish Oatmeal Pancakes minsann...med banan, jordgubb och melon till. De ser ut som amerikanska pannkakor, men har havregryn i smeten och var den svenska delen egentligen kommer in vet jag inte så noga, men goda är de. Sen promenerade vi de få kvarteren bort till bion och spenderade 2,5 timme med nya Harry Potter-filmen. Klart sevärd och timmarna bara flög iväg. Det enda småjobbiga är att nästa del inte har premiär förrän nästa sommar, vill ju veta hur det går. :)

Lite tvättande, sömnad av tre kuddfodral och ihopmeckande av ett pepparkakshus (färdig Anna's-byggsats) och vips var klockan mitt i natten och det är dags för mig att säga godnatt. Ska försöka komma ihåg att fota såväl kuddar som hus när dagsljuset är tillbaka. Trots att pepparkakshuset gått sönder i paketen, fast inte lika mycket som förra året, lyckades jag laga det hyfsat. Huset är ihoplimmat, kristyr påspritsad och m&m's dittryckta. Nu får det stelna till och så hoppas jag det klarar flytten från köksbänk till fluffbomull imorgon.

Natti, natti!

Inga kommentarer: